Novosti

Preše od 200 kg za parakemiju, parfumeriju, kozmetologiju

Ova serija regalnih preša u cijelosti je izrađena od nehrđajućeg čelika, ova oprema je napravljena za pripremu mirisa za parfumeriju.

Ove specijalne preše izrađene su u vrlo urednoj konstrukciji s kiselim, pasiviziranim vanjskim zavarima i vanjskim poliranjem.

Nehrđajući čelik koji se koristi za ove arbor preše je validiran s klijentom. Nehrđajući čelik je potreban u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj, parakemijskoj i kozmetičkoj industriji zbog očitih higijenskih problema, proizvodno okruženje prolazi kroz ponovljena i snažna ograničenja čišćenja kako bi se izbjegla kontaminacija.

Izvori patogene proliferacije insinuiraju se u pukotine i udubine, nehrđajući čelik, inertni materijal, ima minimalnu hrapavost površine i idealan kapacitet čišćenja, savršeno odolijeva fenomenu oksidacije poznatom kao "rđa".

Industrija parfema također podliježe strogim higijenskim zahtjevima kako bi se suzbila proliferacija mikroorganizama i drugih patogena.

Karakteristike ove opreme identične su osnovnom modelu, 2HR bench press zupčaniku, jednoj od najprodavanijih marki EMG, koju dugi niz godina dizajnira i proizvodi tvrtka LONG (74).

Photos: